Заев: Груевски уживал од динамиката на уривање на „Космос“

by Фокус

Премиерот Никола Груевски уживал од динамиката на уривање на објектот „Космос“ на Фијат Цаноски, истакна лидерот на СДСМ Зоран Заев додека ги најавува телефонските разговори од Груевски и министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески.

– Груевски донел конечна одлука „Космос“ да се урне за време на летни одмори. Во текот на рушењето, прво не е задоволен од спроведувањето на планот. Потоа, го покажува вистинското одмазничко лице и во разговорот со Јанакиевски покажува уживање од динамиката на рушење на објектот – изјави меѓудругото Заев.

Поврзани новости