Времено затворени граничните премини „Ники“ и „Дојрани“

by Фокус 12:27
12:27

Денеска во периодот од 11 до 13 часот, и од 18 до 20 часот поради штрајк на грчките земјоделци, со поставување на земјоделски машини во близина на граничните премини „Ники“ и „Дојрани“ сообраќајот ќе биде во целосен прекин при влез и излез од Република Грција.

Поврзани новости