Возниот билет за мигрантите покачен од 10 на 25 евра

by Фокус

Возниот билет за мигрантите е покачен од 10 на 25 евра, реагираат граѓанските активисти.

Претходно, цената еднаш беше покачена од 5 на 10 евра. Тоа покачување беше објаснето со зголемените трошоци на Македонски железници. За последново покачување, се уште нема објаснување.

Поврзани новости