Волшебната градина на ресторанот Бакал

by Фокус

Само на 15 минути од Скопје, во тетовското село Брвеница се наоѓа ресторанот Бакал. Овој ресторан во етно стил нуди вистинско уживање за љубителите на убавата природа и добрата храна.

8

12092296_10208120705480559_1852200648_n

Поврзани новости