Во живо следете го објавувањето на седмата бомба на СДСМ

by Фокус

Во живо на сајтот на „Фокус“ може да ја следите прес-конференцијата на лидерот на СДСМ, Зоран Заев. За неколку минути се очекува, да почне пресот за седмата бомба на СДСМ http://youtu.be/1d8x27fMQ80

Поврзани новости