ВО ЖИВО Пренос од Зоолошката градина во Скопје: Децата сега виртуелно можат да ги видат своите омилени животни

by Fokus 13:52
13:52

Преку овој пренос, децата ќе бидат во можност виртуелно да ги посетат сите животни од Скопската Зоолошка Градина. За време на прошетката, домаќините ќе ви раскажат како ги поминуваат деновите без нивните најмили посетители?

Поврзани новости