Во вторник ќе се одржи осми Студентски пленум на Архитектонскиот факултет

by Фокус

Во вторник во 18 часот на Архитектонскиот факултет ќе се одржи осми генерален Студентски пленум. Се очекува да се појават повеќети од студентите за да ги разгледаат можностите како да делуваат понатаму.

-Кои ќе бидат насоките и идните активности на Студентскиот пленум во наредниот период?

-За какви прашања да се бориме?

osmiplenum

 

Поврзани новости