Во гостилницата „Тунел“ гостите ќе ги забавува бендот „Актор“

by fokus 12:13
12:13

На сите боеми, од пред некој ден на располагање им стои и новоотворената гостилница „Тунел“. Снимката од свеченото отворање, со трубачки оркестар веќе е легендарна:

Од менаџментот на гостилницата најавуваат дека во иднина, гостите ќе ги забавува реномираниот бенд „Актор“ со неговите незаборавни хитови:

– СЈО је моја судбина

– Мито… Бекријо

– Поломичу чаше од сваровски кристала

– Дотако сам СЈО живота

– Занела ме светла великога гада

– Није живот једна партија

– Шта че ми живот за сите во Македонија

– Зоко, моји Зоко

– Делили смо све по пола

– И тебе сам сит прдекано.

 

 

 

 

 

 

Напомена: Вестите се измислени и сатирични и служат како пародија од моменталните збиднувања во државава. Но не ја исклучуваме можноста тие во иднина по некоја случајност да станат реални и точни.

Поврзани новости