Во Дебар половина година работело нелегално казино

by Фокус 13:30
13:30

Жител на Дебар приредувал игри на среќа во родниот град без да поседува лиценца од надлежното Министерство за финансии, како што предвидува Законот за игрите на среќа и забавните игри.

„Во периодот од јануари 2018 до 21-ви овој месец во Дебар и Центар Жупа, во деловни објекти, пријавениот организирал и приредувал забавни и игри на среќа, без да поседува соодветна лиценца, односно дозвола издадена од надлежен орган“, стои во билтенот на МВР.

- Advertisements -

Поврзани новости