Владата на пладне ќе ја одржи втората седница

by Fokus 11:56
11:56

Владата на Република Македонија денеска во 12 часот ќе одржи втора седница.

Како што соопшти владината служба за информирање, изразена е заедничка соогласност за посветена и ефикасна работа на членовите, во интерес на потребите на граѓаните и на државните интереси на Република Македонија, низ добра соработка и меѓусебно почитување

- Advertisements -

Поврзани новости