(ВИДЕО) Жител на Гевгелија фрла ѓубре покрај автопатот Велес-Градско

by fokus

Во текот на вчерашниот ден, на социјаните мрежи излезе видео, каде жител на Гевгелија застанува со својот автомобил на автопатот Велес-Градско и од својот багажник од автомобилот исфрла ѓубре покрај автопатот.

https://www.facebook.com/100007637058054/videos/pcb.2300328016898411/2300327233565156/?type=3&theater

https://www.facebook.com/100007637058054/videos/pcb.2300328016898411/2300327340231812/?type=3&theater

Ова видео наиде на бурни коментари на социјалните мрежи, барајќи најстрога казна за ваквиот однос кон животната средина.

Поврзани новости