Видео: Студентите го „окупираа“ Јанко Јади Бурек

by Фокус

Во вечерната емисија на Јади Бурек се јавија студентите кои денеска го окупираа Универзитетскиот кампус, па направија мала шега на негова сметка. Најпрвин во емисијата се јави само еден студент, кој се пожали дека на Филозофски факултет се собрале 20-30 души, кои си играат окупација. Таман, водителот помисли дека некој студент конечно ќе се побуни против денешните случувања, наеднаш се појавија сите и во хор почнаа да извикуваат „Автономија’

Поврзани новости