Овој човек заработи повеќе од 3000 долари за помалку од 2 дена, тргувајќи на светската берза од својата куќа [ВИДЕО]

by Фокус

Младен Тодоровиќ од Бјелине (BiH), покрај фамилијарниот ресторан кој го води, има и додатен извор на приход. Остварува профит од дома, од својот лаптоп и мобилен телефон, тргувајќи на светската берза преку интернет.

’За тргувањето на светската берза и FXLider дознав преку интернет. Најпрво отворив демо сметка за вежбање и тргував неколку дена. После тоа отворив реална сметка , инвестирав свои пари и многу брзо започнав да заработувам’, раскажува Тодоровиќ.

За само 2 дена , Младен Тодорович на вложените 180 долари оствари профит од 3264 долари тргувајќи со руската рубља на светската берза.

’Во глобала до сега имам заработено околу 4000 долари, а највеќе имам заработено на рубљата.Најмногу тргувам со еврото во однос на доларот , злато и нафта.Меѓутоа од  FXLider добив информација дека нешто би можело да се случи со руската рубља поради колапсот на нивниот пазар.Ја искористив таа информација и после помалку од два дена тргување , заработив 3264 долари на вложените  180 долари’, вели Тодоровиќ.

На сите читатели на ’Фокус’ кои сакаат да пробаат да тргуваат на светската берза  FXLider им поклонува 50€ наменети за тргување на единствена берза на која што може да се заработи и кога цената расне и кога цената паѓа.

Пријавете се овде и земете 50€  за тргување

FXLider има ексклузивна соработка со Fortrade Limited – компанија која е авторизирана и регулирана во UK од страна на FCA (Financial Conduct Authority) под лиценца со број 609970.

Покрај долунаведеното одрекување од одговорноста, овој материјал не претставува понуда , или барање за извршување на трансакции за било кој финансиски инструмент. Друштвото  Fortrade не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба која може да се состои од овие коментари или за последиците кои произлегуваат од нив.  Не се даваат никакви изјави ниту гаранција за точност и потполност на информациите. Следствено на тоа секое лице постапува во таа смисла во потполност на свој ризик. Секое обезбедено истражување, не зема во предвид специфични инвестициски цели, финансиски ситуации и потреби на одредена особа која може истите да ги прими. Ова не е составено во склоп на законските барања, осмислен да промовира како такво независност на инвестициското истражување.

спонзориран линк

Поврзани новости