ВИДЕО на граѓанската асоцијација „МОСТ“ : Гласањето е тајно, гласај слободно!

by fokus 19:59
19:59

Подготовката на oва видео е овозможена со поддршка од Британската амбасада во Македонија, УСАИД преку Националниот демократски институт, Швајцарската агенција за развој и соработка, Амбасадата на Кралството Холандија и Националниот фонд за демократија.

Поврзани новости