(ВИДЕО) Јавните личности ќе маршираат со студентите!

by Фокус

Поддршка за студентскиот марш стасува од многу јавни личности.  Маршот ќе се одржи утре со порака до властите дека студентите се против државниот испит во високото образование.

Студентскиот пленум, на само неколку часа од закажаниот, втор по ред студентски марш видеото го објави на својата фејсбук страна.

Поврзани новости