ВИДЕО Градоначалникот на Штип заедно со полицијата бркаше дрвокрадци

by Fokus

Градоначаланикот на Штип, Иван Јорданов заедно со полицијата денеска бркале дрвокрадци во штипско село, објави локалната Телевизија М-Нет. Тој ги забележал и ги пријавил кај надлежните, по што следела вистинска бркотница.

-Во овој дел од градот се случуваат чести кражби, сеча на дрвја. Континуирано има кражба на струја, на вода, огромна количина на отпад и ѓубре и мора да се стави крај, вели Јорданов.

 

 
 

 

Поврзани новости