Вељаноски: Не е убаво да има избори без опозиција

by Фокус

Доскорешниот спикер во македонскиот парламент, Трајко Вељаноски во анализата на 24 Вести вели дека не е убаво да има во земјава избори на кои нема да учествуваат партиите од опозицијата

Тој ја повика опозицијата да се вклучат во изборниот процес, за кој тој најави дека ќе биде на 5 јуни. Притоа истакна дека има услови за избори на тој датум.

Поврзани новости