Целосно блокиран центарот на Скопје

by Фокус

Дождливиот ден направи тотален хаос во сообраќајот во Скопје. Улиците во Центарот на градот се блокирани, се чека со саати, а од сите страни се слушаат свирежи на автомобилите и викотници од револтираните шофери. Ништо поразлична не е сликата и кај Трговскиот центар „Мавровка“

10653951_10152259354006583_1823943995_n

Поврзани новости