Трамп: Јас ќе бидам најголемиот креатор на нови работни места што го создал Бог

by fokus

Идниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја имаше својата прва прес конференција на која рече дека ќе биде најголемиот креатор  на нови работни места што било кога го создал Бог.

Трамп не верува дека  Путин стои зад приказните за компромитирачки материјали за него , бидејќи да имал нешто повеќе како за Хилари, тоа би го пуштил во јавност.

Додека е претседател, со компаниите на Трамп ќе раководат неговите синови, а тој вети дека нема да биде потпишан ниту еден нов договор за работа со некоја од компаниите.

Поврзани новости