Тито Петковски: Блиску до вистината е дека моќник од ВМРО-ДПМНЕ ја славел првата милијарда во Дубаи

by Фокус

Не знам дали е точно, ама мислам дека е блиску до вистината – еден од најмоќните луѓе во врвот на ВМРО-ДПМНЕ ја славел првата милијарда што ја заработил на македонска почва, од македонските граѓани и тоа со специјален авион до Дубаи, со одбрано друштво, вели Тито Петковски во интервју за порталот „Инбокс 7“.

– Можете да замислите што тие очекуваат од Македонија и дали воопшто сакаат Македонија да опстои како држва. Не сум сигурен – смета лидерот на НСДП за властодршците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.

Линк до целото интервју сo Тито Петковски на „Инбокс 7“ .

Поврзани новости