Тиквешките лозари ќе протестираат со земјоделска механизација во Неготино

by fokus 12:59
12:59

Во текот на утрешниот ден (18 часот), во центарот на Неготино тиквешките лозари ќе протестираат поради ниските цени на грозјето.

Регионалното здружение Тиквешки лозаро овошатари порача на сите лозари да донесат и земјоделска механизација на протестот.

- Advertisements -

Поврзани новости