Tag:

шарли

  • Забраните од судот се донесени врз основа на кривичната пријава на турската Дирекција за телекомуникации, во која се наведува дека посочените интернет страници со своите невредливи содржини на „верските вредности можат да им наштетат на јавниот ред и мир“.