Tag:

психопатарина

  • Психопатарина

    by fokus
    by fokus

    Сите знаеме што е тоа „психопат“ и сите знаеме дека кога се вози по некој пат, обично се плаќа патарина. А кога на власт се неарни луѓе, и кога тие нѐ „возат“ постојано, дали парите што им ги даваме можеме да ги наречеме психопатарина?