Tag:

neologizmi

 • Византинејџери

  by fokus
  by fokus

  На моменти, владејачката партија покажува толку многу итрина, што би ѝ завидувале и најпрепредените владетели од некогашната …

 • Психопатарина

  by fokus
  by fokus

  Сите знаеме што е тоа „психопат“ и сите знаеме дека кога се вози по некој пат, обично …