Tag:

лотарија

  • Крајно време е некоја од надлежните институции да провери што се случува во Државната лотарија, оти чудните коинциденции и случајности веќе толку многу пати се имаат повторено што веќе ниту се чудни, ниту се случајни, а сигурно не се ни коинциденции.