Tag:

бурдуш

  • Имам впечаток дека опсесијата на груевци со Бранко веќе добива опасни размери. Неродено дете ќе поврзат со Бранко зашто мајката дишела ист воздух со Црвенковски. Па тие, бре, и Никола Младенов го врзаа во расипан дил со Бранко! Лудо до шизофрено!