Tag:

Бранко

  • Спектакуларно животно за кое научниците веруваат дека е октоподот на Грујо се појави на брегот на Вардар во близина на познатата кафеана “Кај Жабарот” и на зградата на Владата на РМ.

  • За дочекот на Новата Година, ќе се играат чочеци и ќе се пеат песни секаде каде што ќе се соберат весели луѓе. Но, ако во иста просторија се соберат сите наши политичари, со кои песни ќе си посакуваат среќа во новата 2014-та? Можеби со овие: