Таблетите за студентите ќе ја впиваат ли влагата од ѕидовите во собите од студентските домови?

by lali 20:18
20:18

Или на глава ќе треба да ги држат за да не им капе од кровот? Или може да ги користат како послужавник по мензите? Оние мензи што кога бубачките немаат што да јадат, одат таму од зорт. Имаше најави дека се реновираат и дека ќе се реновираат студентските домови. Што стана од тоа?

Многу прашања, малку одговори.

- Advertisements -