Супер милионер вреден скоро 21 милион денари освои играч на ВЛТ

by Fokus

Априлска среќа за играч на видеолотариските терминали на ВидеолотаријаКасинос Австрија. Стана сопственик на СУПЕР МИЛИОНЕР џек пот вреден 20.951.041 денари.

Во април го добивме четвртиот СУПЕР МИЛИОНЕРгодинава.Фантастични 20.951.041 денари освои играч кој се забавувал на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија. Најпосакуваната добивка – СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 20.951.041 денари е освоена кај нашиот деловен соработник Казино Моцарт во Битола.

На нашиот најнов среќен добитник,му ја честитаме добивката СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот, очекувајќи го секој момент да пристигне во нашите простории, по добитниот чек на освоениот износ од 20.951.041 денари.

Поврзани новости