Студентскиот пленум го поддржува протестот за убиството на Нешковски

by Фокус

Студентскиот пленум на својата официјална фејсбук страница објави повик за денешниот протест пред владата закажан за во 18 часот, по објавената 29 „бомба“, за прикривањето на убиството на Мартин Нешковски кое се случи во 2011 година.

Поврзани новости