Студентски пленум: Политичките ветувања за студентските домови во Скопје (2002-2015)

by Фокус

Студентскиот пленум изработи еден интересен инфографик за сите политички ветувања, на сите досегашни политички гарнитури во врска со студентските домови во главниот град во периодот од 2002 до 2015 година.

Интересно е колку од овие ветувања всушност и се остварија, нели? (ниту едно!)

#ПоздравПленумци

Timeline_Goce-01

Поврзани новости