Студентски пленум: 20 студентски парламенти на УКИМ се нелегитимни!

by Fokus 20:06
20:06

Студентскиот пленум направи детален приказ на сите 23 Студентски парламенти на УКИМ. Според документите од Централен регистар, има само три легитимни Студентски парламенти, откриле пленумците.

neligetimen_koregirano

Поврзани новости