Стрип во Фокус: Професори на матурска

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Професори на матурска“

by fokus

Додека матурантите ја слават својата матура, нивните професори можат само да се гордеат со успехот на учениците за кој и самите се заслужни.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости