Стрип во Фокус: Парно продукција

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Парно продукција“

by fokus 16:57
16:57

Откако државната компанија ЕСМ го презеде управувањето со системот за парно греење во Скопје, нашата Влада стана водечка парно продукција во земјава.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

 

Поврзани новости