Стрип во Фокус: На жетва

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „На жетва“

by fokus

Кој што посеал тоа ќе жнее, и од оваа мудрост не се имуни ни нашите политичари. Откако посеаја нереални очекувања, сега им останува само да ожнеат неисполнети ветувања.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости