Стрип во Фокус: Луѓе од фрижидерот

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Луѓе од фрижидерот“

by fokus

Со најновите замрзнувања на цените на основните прехранбени продукти граѓаните очекуваат нивните домашни фрижидери да станат понаполнети. И ќе бидат, ако не со храна, тогаш со нешто друго.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости