Среќни ВЛТ приказни: Филип Србиновски стана милионер со освоени 1.755.001 денари

by Fokus

Филип Србиновски од Демир Хисар од Делчево им се придружи на семејството среќни милионери на Видеолотарија Касинос Австрија. На 05.04.20224 тој освои МИЛИОНЕР џекпот вреден 1.755.001 денари

Нашиот најнов милионер Филип Србиновски од Демир Хисар, во супер расположение и присуство на својот другар пристигна во просториите на ВиделотаријаКасинос Австрија. 1.755.001 денари легнаа на неговата сметка, откако тој стана најновиот сопственик на МИЛИОНЕРџекпот. Неговата среќна приказна е навистина интересна.

Филип славел заедно со неговиот другар. Па одлучиле да уплатат спортска и влегле во Клуб Спорт Евротип во Деми Хисар. Како да претчувствувале дека славеничкиот дене е среќен, па одлучиле да внесат дополнителна доза на забава. И двајцата кратко играле на видеолотарскитетерминали, по што многу брзо Филип го слушнал среќниот сигнал кој ја пренел веста дека добивката МИЛИОНЕРџекпот е негова. Филип освои 1.755.001 денари. Славеничкиот ден доби нов мотив прославата да продолжи.

Филип ја играл играта 20 Дазлингхот на видеолотарискитетерминали на ВидеолотаријаКасинос Австрија, игра која се покажа како среќна за него. Со парите од добивката сака да си купи или нов автомобил или пак ќе уплати за стан.

ПР

Поврзани новости