Средношколците со специјален поздрав до Пешевски: „Едно име имаме“

by Фокус

Средношколците испровоцирани од понижувачкиот однос на вицепремиерот, Владимир Пешевски го исмеаја со песната „Едно име имаме“

Поврзани новости