Средношколците од Битола продолжуваат со борбата за подобро образование

by Фокус 09:14
09:14

Битолскиот средношколски пленум ги повика сите граѓани да им се придружат и да продолжат со борбата за подобро образование.

На Фејсбук страна на Битолскиот средношколски пленум, објавен е повик за средба на 29 октомври во 18.30 часот во Горниот парк (кај Саат Кулата) на која ќе дискутираат кои се следните чекори за продолжување на борбата за подобро образование.

- Advertisements -

Поврзани новости