Средношколците и дадоа жолт картон на Владата

by Fokus

Средношколците и дадоа жолт картон на Владата, а во моментот се упатија кон Министерството за образование и наука, каде што ќе го завршат маршот против лошите реформи во образованието. Тие марширааат извакувајќи, „Последна опомена“.

Средношколците се собраа масовно, а дел од нив протестираа и под маски, по повод Денот на шегата.

Поврзани новости