Средношколскиот Пленум направи ремикс на легендарната песна „Неправда“

by Фокус 14:55
14:55

Песната „Неправда“ од Лева Патика доби свој ремикс направен од страна на Средношколскиот Пленум. Слушнете го ремиксот во продолжение.

Поврзани новости