Брисел се интересира дали „Космос“ на Цановски е урнат зошто ја поддржувал А1

by Фокус

Н последната снимка Груевски и Јанакиески зборуваат за тоа што странците се нервирале за случајот „Пајажина“ и за рушењето на „Космос“.

„Држи вода тоа што само него го рушиме, ќе ни речат политичка е работата зошто Фијат го поддржувал А1“ вели, според Заев во еден од разговорите Груевски.

„Најдете уште некој да видиме“, додава тој.

„Има еден во Гостивар, голем објект“, му објаснува Јанакиески, според снимките што ги објави опозицијата,

„Епа одма, не чекај, со динамит“, одговара на тоа премиерот, според снимките што ги објави Заев.

Поврзани новости