Спасовски ги одзеде пренесените овластувања во МВР

by Фокус

Новиот министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски, вечерва ја донесе првата одлука како министер. Тој со телеграма ги известил  сите раководни лица дека престануваат да важат сите пренесени овластувања од министрите кои раководеле со МВР до денот на изборот на новите членови на владата, односно до неговиот избор.

telegrama

Поврзани новости