СО КУПЕН ДОМ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ-ВРЕДЕН ПОДАРОК ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

by fokus

Во духот на традицијата Адора инженеринг секогаш да нуди повеќе од дом, со секој купен стан од оваа компанија до 1-ви мај, купувачите ќе добијат вреден подарок.

Со цел на граѓаните да им го разубави празнувањето на најголемиот христијански празник – Велигден, со склучен преддоговор за купен стан и реализирана уплата, Адора обезбеди подарок за купувачите, вредносен ваучер за набавка на корисен апарат за новото домаќинство.

Адора инженеринг 15 години гради сигурни, квалитетни, економични и комфорни домови на атрактивни локации како Адора Flatiron во срцето на Скопје, комплексот во општина Аеродром и Адора Diamond Garden во Карпош-Тафталиџе, возвраќајќи им постојано на купувачите за довербата, со изненадувања, подароци и награди за среќен дом.

Поврзани новости