Скендер Реџепи ќе гласа само за разрешувањето на Беким Сали

by Fokus

езависниот пратеник Скендер Реџепи ќе гласа само за разрешување на министерот за здравство Беким Сали, но не и за другите министри и заменици министри.

„Јас ќе гласам за разрешувањето на министерот за здравство. Без сомнение бидејќи најголемото зло што им е направено на структурите на Алтернатива, е недостатокот на политичка волја. За другите министри никогаш нема да гласам да се разрешат“, рече Реџепи во гостување на ТВ21.

Поврзани новости