Шекеринска: Колку пари се потрошени за прославите ќе биде познато од понеделник

by fokus

Колку пари се потрошени за вечерашните прослави што се организираа во 15 градови ќе биде познато од понеделник, изјави министерката Радмила Шекеринска за Макфакс.

-Потатоците за тоа колку пари се потрошени ќе бидат достапни од понеделник. Ние ништо не криеме, не држиме дамо пресови, туку даваме информации, истакна Шекеринска, која беше на вечерашната прослава во Скопје.

Поврзани новости