Сергеј Станишев: На вашата земја и се потребни реформи

by fokus 13:26
13:26
 Вашата партија се бореше за демократија и за владеење на правото. Европските социјадемократи силно ве поддржуваат. На вашата земја и се потребни реформи, а јас верувам дека влада предводена од Зоран Заев може да го спроведе тоа. Европските партии ќе ве поддржуваат, рече во своето видео обраќање пред присутните на конгресот на СДСМ, Сергеј Станишев.

Поврзани новости