Сензационален ВЛТ Џекпот: 20.577.224 денари освои играч на видеолотарија

by fokus

СЕНЗАЦИОНАЛЕН ВЛТ ЏЕКПОТ: 20.577.224 ДЕНАРИ ОСВОИ ИГРАЧ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА

Рекорден износ на СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот освои играч на ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА. Фантастични 20.577.224,00 е износот на најновиот СУПЕР МИЛИОНЕР кој е освоен од играч на видеолотариските терминали во Струга на 26.05.2023.

Сите го посакуваат, а играч од Струга имаше среќа да го освои. Рекордниот износ на најпосакуваниот ВЛТ џекпот во Македонија, СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 20.577.224,00 денари е освоен во Струга. Го освои играч на видеолотариските терминали кај нашиот деловен соработник Делта Бет Моцарт во 16:03 часот, на 26.05.2023.

Ова е рекорден износ на најпосакуваниот влт џекпот, СУПЕР МИЛИОНЕР, кој е со дефиниран опсег на добивката од 14 до 21 милион денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Поврзани новости