Село Ракотинци без вода

by fokus

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за прекин во водоснабдувањето.

„Ве известуваме дека на ден 11.07.2018 поради дефект на шибер ф 80 мм на ул.7 бб во с.Ракотинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Ракотинци од 09:15 часот до санирање на дефектот“, соопштија од таму.

Поврзани новости