СДСМ едногласно одлучи да се „пукаат“ бомбите

by Фокус

Централниот одбор на СДСМ едногласно ја донесе одлуката да започне објавувањето на „бомбата“, со што според нив, сите криминали на власта ќе излезат на виделина. Ваква одлука беше донесена на вечерашната седница.

Сите членови на Централниот одбор во седиштето на СДСМ ја одобрија одлуката на претседателот Зоран Заев.  Тие го овластуваат раководството од понеделник да почне да ги објавува доказите за систематска злоупотреба, прислушување, лажирање на пописот и на изборите.

Поврзани новости